DARYL

Fitxa de Daryl

  • Sexe: Mascle
  • Raça: persa
  • Naixement: 2010
  • Edat:
  • Tamany: gran

El dia 20 de gener vem rebre l’avis d’un rescat a la riera de Granollers, deien que hi havia un gat atrapat al fang, quan les companyes de la protectora van anar es van trobar un gat persa mullat i ple de fang. Una vegada a la protectora, el van treure una capa de pels plena de nussos que segurament li va salvar la vida, el gat estaba desnudrit, en els ossos. No sabem quina vida a portat el Daryl, peró és ben segur qu’el van abandonar, esta en una casa d’acollida  i després de més d’un mes a guanyat pes, se li va tallant el pel per aconseguir que tornir a tenir el preciós pelatge que tenen els persas, aixó costarà un temps. En Daryl és molt bó i carinyós, necessita una familia definitiva qu’el mimi com ell es mereix (li encanta possar-se a sobre, tenir contacte amb la gent). Vine a conèixer al Daryl, necessita torna a tenir la tranquilitat i el carinyo d’una casa.

Les fotos van per ordre des del dia que el varen rescatar.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….