CROCK

Fitxa de CROCK

  • Sexe: Mascle
  • Raça: mestís 
  • Naixement:
  • Edat: adult
  • Tamany: gran

En Crock es un gos la mar de tranquil, molt dolç i simpàtic. La gent nova l’atabala una miqueta, però de seguida se li passa. Genial durant el passeig, i sense problemes amb la resta de gossos, es un troçet de pà. La seva companya Buba ja ha sigut adoptada, i ell ha quedat una miqueta penjat sense ella, Esperèm que trobi una bona llar ben aviat i que així se li passi la tristesa més ràpid! Més informació al 938402777 o info@protectoragranollers.org

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

En Crock i la Buba van ser recollits junts. Ell es una miqueta miedós i desconfiat amb els extranys, però molt dolç i tranquil. Super bé durant el passeig, ja es comença a sentir com a casa durant les estones de pati, durant les quals juga amb altres gossos i gosses sense problemes! Tot i que encara es mostra recelós en algunes situacións, ja está preparat per trobar una bona familia que l’estimi i cuidi per sempre! Ideal per qualsevol tipus de familia

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….