PANCHO – ADOPTAT

Fitxa de PANCHO – ADOPTAT

  • Sexe: Mascle
  • Raça: mestís 
  • Naixement:
  • Edat: 1 any aprox.
  • Tamany: gran

En Pancho va ser recollit a Granollers. Es un gos molt bó, super educat, i tan maco i en tan bon estat que estàbem convençuts que el vindríen a buscar de seguida, i per desgràcia no ha sigut així. Ara ja es hora de trobar-li una bona llar per sempre. Li encanta passar l’estona amb tothom que el vagi a veure al pati, i en poquets dies s’ha guanyat amb creus un lloc d’honor a la manada sense cap problema. Es molt simpàtic, respectuós, dolç i obedient. I heu vist quina carona? Un gos ideal per qualsevol tipus de familia. Només l’heu de coneixer per quedar totalment enamorats, com ens ha passat a tots nosaltres!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….