MIX-ADOPTAT

Fitxa de MIX

  • Sexe: Mascle
  • Raça: mestís 
  • Naixement: 2011 
  • Edat: 3 anys aprox.
  • Tamany: petit

El petitet Mix va arribar procedent dels carrers de Santa Eulalia. Va arribar mort de por, cara de pena i tot el dia arreconat a qualsevol foradet que trovaba, no gosaba ni mirar-nos a la cara. Poc a poquet va perdent la por, es deixa tocar, es deixa agafar, i ara que ha començat a sortir de passeig ja sembla que s’alegra una miqueta de veure-ns al dematí, peró sense gaires festes, remena una miqueta la cua. Es molt dòcil i molt bó, es deixa fer de tot, evita qualsevol conflicte amb la resta de gossos de l’oficina. Un petitet ideal per una familia ben comprensiva i amorosa que l’ajudi a acabar de confiar en la gent!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….