MARIO

Fitxa de MARIO

  • Sexe: Mascle
  • Raça: mestís 
  • Naixement:
  • Edat: +8 anys
  • Tamany: mitjá

En Mario es un yayete encisador, molt dolç i tranquil. Li encanta rebre mimos i carícies, molt obedient, passeja genial amb corretja. Es molt dolç, no fa un soroll i es deixa toquetejar per tot arreu, tant per tallar-li els cabells com per rentar-lo, es un amor! Conviu al pati de derrere amb un munt de gossos sense problemes, però millor si conviu amb gossos tranquils com ell. Busquem per ell una llar ben amorosa per sempre que s’enamori de la seva carona tan i tan tendre, et desfà el cor!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Un pensament sobre “MARIO

  1. Sempre comparteixo els vostres anuncis d’adopció, mágradaria tan que tots tinguesin la seva oportunitat!!; sempre dic el mateix, tinc 3 gats a casa meva, vic en un pis i no em puc permetre mes animals, admiro la feina que feu hi participat en alguna tómbola i quan tingui els horaris mes perfilats vull venir a ajudar.Enhorabona i endevant!!

Els comentaris estan tancats.