TULA -ADOPTADO

Fitxa de TULA

  • Sexe: Femella
  • Raça: mestíssa mastí 
  • Naixement: 2012
  • Edat: 2 anys
  • Tamany: gran

La Tula va arribar al centre de mans de la seva antiga propietària. Ja la coneixíem, la vam recollir perduda no feia més d’un anys, la vam chipar i retornar a la seva propietària, que ara ja no se’n pot fer càrreg d’ella. Es molt bona i simpàtica, acostumada a pasar tot el dia amb gent (vivía a un pis), ho ha passat  molt malament les 2 primeres setmanes. Només volía que entrar a l’oficina amb nosaltres. Sembla que ja li agrada una miqueta més estar al pati de devant amb els seus companys. Sense problemes amb la resta de gossos i gosses, l’unic que necessita es una familia que se l’estimi per sempre per tornar a ser plenament feliç. Vine a coneixer aquest gran troç de preciositat i dolçor, et fondrà el cor!

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….