BRUNO

Fitxa de Bruno

  • Sexe: mascle
  • Raça: Bosc de Noruega
  • Naixement: 
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà-gran

En Bruno és una gat superdolç que li encantan els mimos , és trobat al carrer peró és d’aquells casos qu’ens fan dubtar si realment abans tenia una familia de veritat per lo carinyós qu’és. En Bruno ha arribat al centre amb els ulls una mica malament i esta pendent  de passar per quirofan, se li clavan les pestanyes a la retina i aixó li fa molt mal. De moment us possem les fotos amb els ulls tancats, i de seguida que podem ja les possarem amb els ulls oberts. Encara que ha donat possitiu en Bruno fa una vida completament normal.El cert és que necessita una familia que li doni els mimos que demana, una familia que l’estimi per sempre, per tornar-la a tenir o per conèixer una per primera vegada. En Bruno és un gat 10. Vine a conèixer-lo!!

UITIMES NOTICIES

Ja ha passat la primera intevenció, esta molt bé peró encara hauran de fer-li un altre intervenció per tancar li la pell, per fi li veiem els ulls. Posso fotos. És una meravella de gat , es deixar fer les cures sense rondinar, al pobre li hem hagut de tallar una mica el seu preciós pel peró ja creixerà.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Un pensament sobre “BRUNO

  1. He apadrinat al Bruno, espero poder ajudar-lo en tot el que pogui i si algu l’adopta seria fantastic. Espero que em digueu que tal està i qué necessita per la operació! 🙂

Els comentaris estan tancats.