JACKIE

Fitxa de Jackie

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestís 
  • Naixement: abril 2011
  • Edat: 3 anys
  • Tamany: petit

Aquest es el petit Jackie. Va arribar al centre perque la gent que el tenía ja no el vol. Es epil.lèptic, i després de passar 3 dies al veterinari tractant-li una ferida, va venir amb nosaltres al centre, totalment aterrat!!! Va trigar una setmaneta en atrevir-se a sortir de quarentena… deixàbem la porta oberta al pati peró s’hi quedaba atemorit a un recò, sense menjar, grunyín a tot el que se li acostaba!!! I de cop i volta un dia va agafar un parell de frankfurts que li va donar una voluntaria i va ser un cambi per ell… va començar a sortir al pati, a estar atent quan passaba un voluntari… i ara ja el tením a l’oficina pregant mimos i donant-nos petons. Li fan una miqueta de por els altres gossos, però hi conviu sense cap problema! El bó de’n Jackie busca una llar on ser feliç per sempre i de la que mai hagi de separar-se!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….