BARBIE – ADOPTADO

Fitxa de BARBIE – ADOPTADO

  • Sexe: femella
  • Raça: mestís podenc 
  • Naixement: abril 2012
  • Edat: 2 anys
  • Tamany: petit-mitjà

La preciosa Barbie va ser rescatada pels bombers d’un pis amb diogenes, tancat a bots i barrals, d’on feia dies que se la sentía bordar i gràcies a la l’avís dels veïns es va poder intervenir. El lloc estaba fet un fàstig, ple d’escombreries i femtes, amb tot tancat i amb l’estufa posada, l’atmosfera era asfixiant i nauseabunda. Va arribar al centre deshidratada, molt prima i aterrada. Li feia por quedar-se sola, tenía una ansietat per separació brutal fruit del seu confinament.Tenía pànic als altres gossos i nomès feia que plorar buscant braços i carícies. Ara ja es una gosseta nova, ha despertat d’aquell infern que la tenía aletargada i està plena de vida i de ganes de jugar. Es carinyosa amb la gent i sempre busca que li diguin cosetes, però sense aquella necessitat i ansietat. No te problemes amb els altres gossos, amb els que juga molt. L’ajuntament ens ha donat la custòdia i nosaltres ja podèm trobar-li una bona llar per sempre, on pugui ser una gosseta feliç i viure tranquila i estimada!!! Vine a coneixer aquesta lluitadora!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….