SUSI – ADOPTADA

Fitxa de SUSI – ADOPTADA

  • Sexe: femella
  • Raça: mestís galgo
  • Naixement: septembre 2013
  • Edat: 8 mesos
  • Tamany: gran

La Susi i el seu germanet Tronco van arribar al centre procedents de Granada, on els van trobar a una carretera morts de por voltant el cos sense vida de la seva mare atropellada. La Susi es una gosseta molt dolça i simpàtica, plena de vida i de ganes de jugar. Sense problemes amb tota la resta de companys de pati, als que convida a jugar amb ella i a compartir estones de mimos, sobretot la Ramona i la Tula. Es una preciositat tigradeta i amb cara de no haber trencat un plat a la vida, i sembla ser veritat. Busca una llar per sempre, i ens encantaría que el seu germà l’acompanyés per sempre, cuidant-la i estimant-la tant com fins ara.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….