VICKY

Fitxa de VICKY

  • Sexe: femella
  • Raça: mestís 
  • Naixement: juny 2006
  • Edat: 7-8 anys aprox
  • Tamany: petit

L’adoptant ideal de la Vicky necessita

  • molta paciéncia i seguir totes les indicacións de la nostre educadora, es un a gosseta maltractada amb por a la gent.
  • ideal que pogués tenir companys gossos, dels que guiar-se i amb els que sentir-se més comode i confiada.
  • seria genial que tingués casa amb jardí/terreny perque de moment no sap sortir amb corretja i no podría sortir a passeig.

La Vicky i en Yogui van arribar juntets, fruits d’un decomís d’un senyor amb malaltíes mentals que no els tenía ben cuidats. Están tot el dia juntets, dormint, jugant… la pobre Vicky te molta molta por a la gent, segurament a causa dels greus maltractaments que ha rebut tota la vida, no es deixa tocar i fuig despavorida. Quan no li fas cas pot passat pel teu cantó sens eproblemes, peró no intentis tocar-la que fuig! L’ideal per ella sería que la familia que adoptés en Yogui li dongués una oportunitat, la que no ha tigut a la vida. Amb suport de la nostre educadora i amb l’estabilitat i comprensió d’una bona llar, segur que es converteix en la millor gosseta del món! Mereix l’oportunitat de ser feliç! Ens ajudéu a buscar el paradís a aquests dos vellets?¿

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..