FOC

Fitxa de FOC

  • Sexe: mascle
  • Raça:  podenc andaluç
  • Naixement: febrer 2013
  • Edat: 1 any
  • Tamany: mitjà

En Foc es un podenc molt aixerit i simpàtic, ple de ganes de jugar i de correr. El vam recollir pel carrer perque s’había escapat de casa seva. El van venir a recuperar i semblava que tot estaba bé. Peró a les 2 setmanes el vam tornar a trobar pels carrers, i aquest cop la seva familia no el va venir a buscar. L’ajuntament ja ha posat denúncia per abandonament en contra d’aquesta familia tan irresponsable, i ara nosaltres li trobarém una bona llar d’on no vulgui fugir mai més!! El preciós Foc s’ha adaptat super bé a la seva nova vida plena d’amics de 4 potes, es passa el dia jugant, li encanten tots els voluntaris i tots els gossos, es un amor. Si voleu conèixer aquest petit bandarra no us en empenediréu! Ideal per qualsevol tipus de familia!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….