RUA – ADOPTADA

Fitxa de RUA – ADOPTADA

  • Sexe: femella
  • Raça: mestís 
  • Naixement: desembre 2013
  • Edat: 8 mesos
  • Tamany: gran

La nostre preciosa petitona ja s’ha fet gran, i encara no ha trobat la seva familia per sempre. Es bona boníssima, genial amb tothom, molt dolça i mimosa. Genial amb tots els altres gossos i sense problema amb gats, es discreta, molt educada i molt joveneta encara. Com pot ser que aquesta preciositat continúi al centre sense una bona llar per sempre? Vine a coneixer-la i deixa’t robar el cor, es una gosseta meravellosa que farà molt i molt feliç a qualsevol tipus de familia! No us ho penséu  més! Contacteu-no al 938402777 o info@protectoragranollers.org

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

La petita Rua va arribar al centre amb la seva germaneta i dos femelletes més, totes adoptades ja, rescatades d’una caixa abandonada a un terreny! Es una gossa joveneta, molt dolça i divertida. Adora jugar al pati amb els seus companys, es super sociable amb tots, i li encanta passar l’estona amb els voluntaris i visitants, als que emplena de petons per tot arreu. Ha crescut molt en aquestes últimes setmanes, s’está fent de tamany mitjá. Busquém per ella una llar meravellosa on l’estimin i cuidin com es mereix. Si vols venir a coneixer-la, t’enamorarà!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….