BOB-ACOLLIDA INDEFINIDA

Fitxa de BOB

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestís 
  • Naixement: 
  • Edat: 10 anys aprox
  • Tamany: gran

El yayete Bob va arribar, amb el bretó Daddy, degut a que els seus propietaris perdíen la casa on habíen viscut tota la vida, i no se’ls podíen endur. Es un gos de tamany gran, preciós, tranquil i calmat. Una miqueta reservat al principi, gairbé desconfiat, però en quant ha començat a sortir de passeig se li han passat tots els mals. Li encanta passejar pel pinar, crispir-se un munt de chuches, i sobretot sobretot que el pentinin!!!! Li encanta! Es un yayete seriote, però encisador, que mereix acabar la seva vida rodejat d’amor amb una familia que el cuidi i estimi molt! Està super sà i mai diríes que es un yayo, oi que no? Veniu a coneixe’l i doneu-li l’oportunitat de la seva vida!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….