BELLA- ADOPTAT

Fitxa de BELLA

  • Sexe: femella
  • Raça: mestís pincher
  • Naixement: març 2011
  • Edat: 3 anys
  • Tamany: petit

La petita Bella va arribar perque la seva familia ja no se’n podía fer càrreg. Es una gosseta molt faldillera i porugueta, que ho va passar molt malament en arribar al centre, així que va marxar d’acollida. Es petita, simpàtica, una miqueta temerosa al principi, peró de seguida s’adapta. No están tenint cap problema amb ella a la casa d’acollida! Es molt sociable amb altres gossos, tot i que prefereix estar amb la gent. Tranquila, dolça… una gosseta genial que está buscant la seva llar ideal per sempre. Vols ser tú? Posa’t en contacte amb nosaltres perque la casa d’acollida la pugui portar al centre a que la coneguéu! 938402777! Gràcies!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….