LILY

Fitxa de Lily

  • Sexe: Femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: juliol 2011
  • Edat: 
  • Tamany: gran

De moment tenim acollida

Després de casi dos messos la Lily no surt de la seva depresió, semblaba en un primer moment que s’habia adaptat peró va començar a esta trist i menja molt poquet. Necessiten una casa d’acollida o adopció definitiva.

Después de casi dos meses la Lily no sale de su depresión, parecia al principio que se habia adaptado pero empezo a entristecer y casi no come. Necesitamos una casa d’acogida o adopción definitiva

La Lily és renúncia dels seu amos. És una gata preciosa i molt carinyosa, li encantan els mimos. S’ha adaptat bé a la gatera i als seus companys, peró està desitjant com tots tenir una segona oportunitat. Vine a conèixer-la i donar-li una oportunitat!!

La Lily es renuncia de sus amos. Es un gata preciosa y muy cariñosa, le encantan los mimos . Se ha adaptado bien a la gatera y sus compañeros, pero esta deseando tener como todos una segona oportunidad. Ven a conocerla i darle una oportunidad!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….