NURIA – ADOPTADO

NURIA – ADOPTADO

  • Sexe: mascle
  • Raça: beagle
  • Naixement: març 2006
  • Edat: 8 anys
  • Tamany: petit- mitjà

La preciosa Nuria es una gosseta de caçador que va arribar al centre en bastant mal estat. Es tranquila, dolça i dòcil, sense problemes amb la gent ni amb la resta de gossos, tot i que lo del menjar comunitari li va costar una miqueta al principi, ara ja ho te totalment superat! Es mimosa i li encanta que li diguin cosetes, una gosseta ideal per qualsevol tipus de familia! Se li nota clarament que la teníen per criar, i tot i que el seu antic “amo” sabía perfectament que l’habíem trobat, no ha fet cap intenció de recuperar-la. Segurament ja no li feia massa servei. Doncs ara ja no haurá de servir per res més, només per fer molt feliç la familia que decideixi donarli una vida de veritat. Veniu a coneixer la bona de la Nuria, us encantarà!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….