JESSI-ADOPTADA

Fitxa de JESSI- ADOPTADA

  • Sexe: Femella
  • Raça: mestissa
  • Naixement: 01-06-2011
  • Edat: 3 any
  • Tamany: mitjà

La preciosa Jessi la vam recollir voltant pels carrers, super neta i ben cuidada però sense xip, mai  ningú no l’ha reclamada. Des del primer dia es  una gosseta super dolça i mimosa amb tothom, li encanta la gent. Amb altres gossos al principi els hi tenía una miqueta de por, segurament no hi había conviscut abans, però quan va veure que podía jugar amb ells es va animar de valent i ara ja no en té cap problema. Es super simpàtica, juganera, passeja genial i sería la gosseta perfecte per una familia activa i que la portés a tot arreu amb ells. Veniu a coneixer-la, us encisarà de valent. Per més informació consulteu al 938402777 o info@protectoragranollers.org.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….