NANO-ADOPTADO

Fitxa de NANO-ADOPTADO

  • Sexe: mascle
  • Raça: pinxer
  • Naixement: 25-03-2011
  • Edat: 3 anys
  • Tamany: petit

El petit Nano es un gosset que la seva familia ja no el podía cuidar. Es una monería de pinxer, super dolç i faldiller quan et coneix, una mica arisc amb els desconeguts. Li encanta estar amb nosaltres, i es troba una miqueta estrany entre tants gossos, per aixó ell es puja a la cadira i així pot estar més tranquil. No ha tingut cap problema amb la resta de gossos amb els que conviu a l’oficina. Es mogut i amb caràcter, però els petits es el que tenen, oi? Busquém per ell una llar ben responsable que el tracti com el gos genial que és, i no pas com una juguina. Veniu a coneixe’l! Es una miqueta especial al principi, però sabém que es un gos meravellós quan et coneix i confía en tú! Per més  informació consulteu al 938402777 o info@protectoragranollers.org

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….