SIGRIT

Fitxa de Sigrit

  • Sexe: Femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: juliol 2007
  • Edat: 
  • Tamany: gran

 

 

DE MOMENT TE CASA D’ACOLLIDA.

DE MOMENTO TIENE CASA DE ACOGIDA

URGENT

 la Sigrit no acaba d ‘estar bé, no menjar i s’ha tancat, está molt deprimida. Necessitem una casa d’acollida o adpoció urgent.

la Sigrit no acaba de estar bien, no come y esta muy deprimida, necesitamos una casa de acogida o adopción urgente.

 

La Sigrit és renúncia dels seu amos, s’han anat al seu pais Suissa i en l’últim moment la Sigrit no tenia els papaers en regla i clar com marxaban l’endemà ja no és podia fer res, i després de 7 anys la gateta a la protectora ( a nosaltres ens costa molt d’entendre aquest fets, sembla que no se l’estimaban gaire) . Els primers dies no feia més que miolà, sembla que està una mica més tranquila peró no ho esta passant bé. És una gata preciosa i molt carinyosa, li encantan els mimos i necessita una familia el més aviat possible. Vine a conèixer-la i donar-li una oportunitat!!  …………………………………………………………………………………………………………………………………………….