MONA

Fitxa de Mona

  • Sexe: Femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: juliol 2006
  • Edat: 
  • Tamany: gran

Normalment ens deixen capses plenes de gatets a la porta, peró aquesta vegada la nostra sorpresa ha estat trobar una gata velleta i amb molta por. La Mona és una iaieta que hauria d’esta en una casa passant els seus últims anys. Estaba una mica desmillorada i per sort hem trobat una casa d’acollida, pero necessitem una llar definitiva per ella. És molt carinyosa, li encantan els mimos i només vol està tranquileta. Necessita una familia que la mimi una mica, creiem que no ha tingut una bona vida . Vine a conèixer-la i donar-li una oportunitat!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Normalmente nos dejan cajas llenas de gatitos en la puertaplenes , pero esta veznuestra sorpresa ha ha sido encontrar una gata viejita y con mucho miedo. La Mona es una abuelita que tendria que estar en una casa pasando sus últimos añosn , estaba muy desmejorada y por suerte hemois encontrado una casa de acogida, pero necesita un hogar definitivo.Es muy cariñosa,le encantan los mimos y solo quiere estar tranquilita. Necesita una familia que la mime una poco, creemos que no ha tenido una buena vida . Ven a conocerla y dale una oportunidad!!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….