SARA

Fitxa de Sara

  • Sexe: Femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: juliol 2010
  • Edat: 
  • Tamany: gran

La Sara és una renúncia dels seus amos, s’ha adaptat bé als seus companys peró està una mica tristona. La preciosa Sara és una gata bona, dolça i afectuosa que necessita una familia de seguida.Com tots el nostres gats qu’han estat abandonats pels seus amos la comença a invaïr una tristor que no podem parar . Vine a conèixer la Sara  segur que t’encantarà !!!

La Sara es una renuncia de sus amos, se ha adaptado bien a sus compañeros pero esta un poco triste. La preciosa Sara es una gata buena, dulce y cariñosa que necesita una familia en seguida. Como todos los gatos que han sido abandonados por sus amos le empieza a invadir una tristeza que solo podemos parar si tiene una familia otra vez. Ven a conocer a Sara seguro que te encantará!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….