JULIA- ADOPTADO

Fitxa de JULIA

  • Sexe: femella
  • Raça: mestís
  • Naixement: agost 2013
  • Edat: 1 any aprox.
  • Tamany: mitjà

La Julia va arribar junta a 4 gossets més. La policía ens va trucar per avisar-nos d’uns gossos que estaben buscant als contenidors de les escombreries a un parc del centre de Granollers. El parc estaba ple de nens i als pares no els hi va semblar segura aquella situació. Els pobres animals estaben molt nerviosos , prims i molt afamats. La policía i els veïns sabíen de qui eren els animals, i els hi van notificar la seva recollida, però mai no han volgut vinir a recuperar-los… però potser millor, ja que també ens van dir que no els tractaben gaire bé. Ara els hi busquém families ben responsables perque els cuidin com es mereixen i per tota la vida. Vine a coneixe’ls, la Julia es una gosseta super dinàmica, juganera i divertida, molt dolça i sociable.  Per més informació info@protectoragranollres.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….