MILA ACOLLIDA

Fitxa de MILA

  • Sexe: femella
  • Raça: mestís
  • Naixement: agost 2013
  • Edat: 1 any aprox.
  • Tamany: petit-mitjà

La Mila va ser recollida pels carrers de Granollers, i només veure-la vam pensar que era el  nostre petit Danet. Uns veïns ens van comentar que la solíen verue per allá, que era d’uns horts propers, vivía encadenada i se’ls hi escapaba molt sobint. Mala vida per una gosseta tan dolça i joveneta, un cadell, sort que la vam trobar i ara li buscarém una llar ben responsable, on sigui part de la familia i visqui molt feliç per sempre. Es molt dolça, juganera, simpàtica amb tothom i sense problemes amb altres gossos. Preciosa i super divertida, una gosseta per gaudir a l’aire lliure, li encanta jugar amb la mànega! Amb la tornada del nostre Danet hem pogut gairebé asegurar que tamany, comportament, edat… gairebé segur que son germans! Les camades no desitjades poden portar als petits a ser “regalats” a qualsevol, que no els cuida com es mereixen com en el cas d’en Danet i la Mila. Amb la castració aixó s’hagués evitat, petits patint amb gent a qui no l’importen, lligats de per vida, només utilitzats com eines de vigilància o encara pitjor… cadells indefensos, juganers i sociables… quan n’apendrèm a no jugar amb les vides dels altres! ESTERILITZA!!!

Vine a coneixer la Mila i deixa’t encisar amb la seva gràcia! Per més informació info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….