SOHO

Fitxa de Soho

  • Sexe: Mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 
  • Edat: 
  • Tamany: gran

A en Soho el van abandonar davant de la porta de la protectora dintre d’una bossa d’ esport.  No sabem res de la seva vida excepte que els seus amos no se l’estimaban, ni tant sols van donar la cara per abandonar-lo. En Soho és una gat molt bó i sociable, li encanten els mimos i de seguida et busca per que l’acaronis. Vine a conèixer-lo i donar-li un altre oportunitat no te n’enpenediràs!!!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

 

A Soho lo abandonaron a la puerta de la protectora dentro de una bolsa de deporte. No sabemos nada de su vida salvo que sus amos no lo querian y ni siquiera dieron la cara para abandonar lo. Es un gato bueno y sociable, muy cariñoso, le encantan los mimos y en seguida te busca para que se los des. ¡¡¡¡ Ven a conocerlo y darle otra oportunidad !!!!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….