KALA

Fitxa de KALA

  • Sexe: femella
  • Raça: mestís
  • Naixement: març 2013
  • Edat: 5 mesos aprox.
  • Tamany: mitjà

La Kala va arribar al refugi amb la seva germaneta Keka, que ja ha sigut adoptada. Totes dues vagaben pels carrers de Santa Eulalia, uns bebés, mortes de por i de fam, sense cap tipus d’identificació ni collaret. Mai ningú no les va reclamar. Ara li trobarém a aquesta petita bandarra una bona llar on creixer feliç i estimada per tota la vida. Es molt dolça i simpàtica, li encanta la gent i es genial amb tots els altres gossos. Es una cadellota juganera i molt divertida. Sense cap dubte l’alegría de la casa, veniu a coneixer aquesta petitona, us encisarà!

Per més informació consulta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777. Gràcies!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….