LUCY

Fitxa de Lucy

  • Sexe: femella
  • Raça: Persa
  • Naixement:
  • Edat:
  • Tamany: mitjà-gran

La Lucy ha estat recollida a un pati de llums de uns pisos de Granollers el dia 10/08, de moment ningú l’ha reclamat , en 20 dies podrà ser donada en adopció. De moment podem dir que és una gata molt bona i carinyosa, li encantan els mimos i els demana.

Per qualsevol informació sobre la seva procedència contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

 

A Lucy la hemos recogido de una patio de lices de unos pisos de Granollers , el dia 10/08 , de momemto nadie la ha reclamado , en 20 dies podrà ser dada en adopción. De momento podemos decir que es una gata muy buen y cariñosa, le encantan los mimos y los pide.

Para cualquier información sobre su procedencia contactanos a info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….