TRUFA

Fitxa de TRUFA

  • Sexe: femella
  • Raça: pitbull
  • Naixement: agost 2012
  • Edat: 2 anys aprox.
  • Tamany: mitjà

La preciosa Trufa va arribar al centre amb la seva companya Fiona, procedents d’un desnonament. La seva antiga familia no les va voler venir a recuperar, i ara les hi trobarém una bona llar que les estimi per sempre. Van arribar brute, plenes de puçes i molt nervioses. Els veïns ens van comentar que no les treien mai a passeig. Es una gosseta super simpàtica i activa, mimosa i juganera, sempre busca estar amb la gent i no acaba d’acceptar la seva nova vida a la protectora. Busquem una llar ben responsable per aquesta petita joia.

Vine a coneixer-la i deixa’t encisar! Per més informació info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….