TOYA – ACOLLIDA

Fitxa de TOYA

  • Sexe: femella
  • Raça: bull terrier
  • Naixement: 1-agost-2007
  • Edat: 7 anys
  • Tamany: mitjà

La Toya es una gosseta que va arribar al centre procedent d’un decomís de l’ajuntament. Portava 7 anys vivint a una terrassa, d’on gairebé no la treien mai ni a passejar. Amb signes d’haber tingut unes quantes cadellades, i amb una forta al.lèrgia a les puçes que li va fer ferides a la pell del llom. Es una gosseta molt bona i dolça quan surt del refugi. A l’hora del passeig es molt educada, tranquila, obedient, mansa i silenciosa. Però es creuar la porta i li bé tot l’estrès al demunt! Els lladrucs dels altrs gossos la posen molt nerviosa, i tot i que ja es comença a relacionar amb altres gossos, s’acaba atabalant amb tot el xibarri.

Necessita una llar ben tranquila i amigable, ben comprensiva on li donguin tot l’amor que ha deixat de rebre durant tota la seva vida. Per ser de raça PPP per adoptar-la es necessari segur i lliçència.

Per més informació contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….