CHOCO

Fitxa de CHOCO

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement: setembre 2012
  • Edat: 2 anys aprox.
  • Tamany: petit

El petit Choco va ser trobat voltant pels carres de Can Bassa, Granollers. Sense identificar. Va arribar molt tímid i desconfiat de la gent. Ara ja s’ha acostumat a viure amb nosaltres i podem dir que es un gosset ideal. Es molt dolç i super delicat. Es posa molt content quan et veu entrar a l’oficina, remena la cua i et persegueix una bona estona pregant mimos i carícies. Amb els seus companys de 4 potes no te cap tipus de problema, comparteixen menjar, juguines i llit sense queixes. Tranquilot i simpatic, un gosset ideal per qualsevol tipus de familia. Vine  coneixe’l, i deixa’t enamorar!

Per mes informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….