KEVIN

Fitxa de KEVIN

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestís pitbull
  • Naixement: Juny 2012
  • Edat: 2 anys i mig aprox.
  • Tamany: mitjà

En Kevin va ser rescatat en una operació conjunta amb la policía i els bombers. Els veïns van alertar a les autoritats que l’animal portaba 3 dies tancat a una casa ocupada, ells mateixos el van alimentar durant aquest temps. Sense identificació. Quan es resolgui la instància amb l’ajuntament podrà ser donat en adopció a una familia responsable.

En Kevin es un gos jove i actiu, molt simpàtic i divertit. Li encanta sortir de passeig, i pasa moltes estones jugant amb les seves companyes de pati Fiona i Trufa, amb les que s’ho passa pipa. Sense problemes amb femelles, no comprovat amb altres mascles.Es engrescat, petonaire i molt àgil i atlétic, Ideal per families actives i que coneguin la raça.

Per ser considerat de raça ppp els seus adoptants necessiten aportar la documentació pertinent, segur i lliçència, per la seva adopció!

Per mes informació sobre ell contacteu-nos a info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….