LAYA-RESERVADA

Fitxa de SELVA

  • Sexe: femella
  • Raça: mestís pitbull
  • Naixement:
  • Edat: jove
  • Tamany: mitjà

La Laya va ser trobada pels carrers de Granollers, sense collar ni identificació, molt prima i amb molta por. Sembla que al final s’ha adaptat bé a la vida al refugi. En una setmaneta d’estar al pati amb la resta de gossos ja començaba a jugar amb ells i a relacionar-se amb nosaltres. Tot i que l’espanta una miqueta la gent nova, amb delicadesa i suavitat es deixa acaronar i li agrada. Es una gosseta tímida, que necessita una familia amb molta paciència i un gran cor, que li dongui l’oportunitat de tornar a confiar plenament en la gent.

Per ser considerada de raça ppp els seus adoptants necessiten aportar la documentació pertinent, segur i lliçència, per la seva adopció!

Per mes informació contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….