URRY

Fitxa de URRY

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement: Març 2014
  • Edat: 6 mesos
  • Tamany: mitjà

Aquest preciós petit es l’Urry. Va arribar sent un bebé, preciós i simpatiquíssim. Una boleta peluda que no va trigar en ser adoptat. Però els cadellets creixen, i ara amb 6 mesos ja es un destorb per la familia, que l’ha retornat al refugi. Si no vols ensenyar un cadell, no n’agafis un! Amb 6 mesets ja ha patit 2 abandonaments. Un gosset super dolç, simpàtic, juganer (com li toca per l’edat) sense problemes amb la resta de gossos, ni amb voluntaris ni visites. Educat, mimós, divertit, mida mitjana! Peró clar, treure’l de passeig 3 cops al dia, recollir les deposicions, i algun moble que haurá fet malbé son coses que no tothom està disposat a aguantar! Per aixó sempre informem a la gent de les grans avantatges d’adoptar un gos adult, perque no passin aquestes coses! Doncs ara a trobar-li una bona familia de veritat, responsable i per sempre. El preciós Urry s’ho mereix!

Vine a coneixe’l i no podràs anar-te’n sense ell! Per més informació info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….