PARIS

Fitxa de PARIS

  • Sexe: femella
  • Raça: podenc
  • Naixement:
  • Edat: jove
  • Tamany: petit-mitjà

La petita Paris ha arribat al centre procedent d’una altre protectora. Es una gosseta molt joveneta, preciosa, però que ha arribat amb molta por. De moment la tenim a l’oficina amb nosaltres perque es vagi acostumant a la gent i així poder veure com evolucina. En un parell de dies ja ha sortit del seu reconet i ensuma i curioseja per tot arreu. Es deixa acaronar, tot i que te li has d’apropar amb delicadesa. Es molt bona, es deixa a gafar i fer de tot amb la por que té pobreta! Necessita una familia comprensiva i amorosa, que l’ajudi a ser una gosseta feliç i sense pors. Sempre amb l’assesorament de l’educadora del centre. Vine a coneixer-la, dona-li una oportunitat!

Per mes informació contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….