LINDA

Fitxa de LINDA

  • Sexe: Femella
  • Raça: mestís 
  • Naixement: 01/06/14
  • Edat: 
  • Tamany: mitjana

A Linda la van trobar pels carrers de Granollers,  és una cadelleta simpatica i juganera com tots el cadells, juga amb tothom i busca mimos continuament (quan no juga). La Linda busca una familia que l’estimi, eduqui i cuidi per sempre. Vine al refugi a conèixer la Linda!!!

Per qualsevol informació sobre la seva procedència contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Linda la encontraron por las calles de Granollers, es una cachorreta simpatica y juguetona como todos lo cachorros, juega con todos y busca mimos continuamente(cuando no juega). La Linda busca una familia que la quiera, la eduque y la cuide para siempre. Ven al refugio a conocer a Linda!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….