XOCOLATA

Fitxa de Xocolata

  • Sexe: Mascle
  • Raça: x siamés
  • Naixement: 01/03/2014
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

A Xocolata el van trobar pels carrers de Mollet, com sempre creiem que ve d’una casa peró ningú l’ha reclamat ni preguntat per ell. És molt carinyós i li encantan els mimos, tothom el pot agafar, és un amorcete. Vols venir a conèixer-lo segur que li donaràs la llar i l’amor que és mereix!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Xocolata lo encontraron por las calles de Mollet, como siempre creemos que tenia una casa pero nadie lo ha reclamado ni preguntado por él. Es muy cariñoso y le encantan los mimos, todo el mundo lo puede coger.  Quieres venir a conocerlo seguro que le darás el hogar y el amor que se merece !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….