FOSC – POSITIU

Fitxa de Fosc

  • Sexe: Mascle
  • Raça:  siamés
  • Naixement: 01/04/2011
  • Edat: 
  • Tamany: gran

A Fosc el van trobar pels carrers de Granollers, com sempre creiem que ve d’una casa peró ningú l’ha reclamat ni preguntat per ell. Quan va passar la revisió veterinaria va donar positiu a leucemia peró està sa i fa vida normal, pot conviures amb altres gats com ell. És un gat preciós i tranquil, molt carinyós i li encantan els mimos. Vols venir a conèixer-lo i donar-li una oportunitat!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Fosc lo encontraron por las calles de Granollers, como siempre creemos que tenia una casa pero nadie lo ha reclamado ni preguntado por él. Cuando paso la revisión veterinaria dio positivo al test de leucemia pero esta sano y hace vida normal. Es unn gato precioso y tranquil, muy cariñoso y le encantan los mimos.  Quieres venir a conocerlo y darle una oportunidad  !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….