ONIX

Fitxa de Onix

  • Sexe: Mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/03/2014
  • Edat: 
  • Tamany: petit-mitjà

A Onix el van trobar pels carrers de Granollers, com sempre creiem que ve d’una casa peró ningú l’ha reclamat ni preguntat per ell. És tranquil, molt carinyós i li encantan els mimos. Vols venir a conèixer-lo segur que li donaràs la llar i l’amor que és mereix!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Onix lo encontraron por las calles de Granollers, como siempre creemos que tenia una casa pero nadie lo ha reclamado ni preguntado por él. Es tranquilo, muy cariñoso y le encantan los mimos.  Quieres venir a conocerlo seguro que le darás el hogar y el amor que se merece !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….