KONI

Fitxa de Koni

  • Sexe: femella
  • Raça: Bull terrier
  • Naixement: 10/10/2013
  • Edat:  
  • Tamany: mitjà-gran

La Koni ha estat rescatada d’un futur terrible, comprada en un mercat amb un cartell que deia “pa cria o pa lucha”, té un anyet i ja la han fet criar una vegada i es sorda per aixo se la treien de sobre. És una gossa molt bona peró una mica especial pel fet de ser sorda. Necessita una bona llar , una familia que la estimi. És necessita el permís per tenir gossos PPP. Ajuda’ns a donar-li un bon futur !!!

Per més informació info@protectoragranollers.org o 938402777

La Koni ha sido rescatada de un futuro terrible, comprada en un mercado con un cartell que decia “pa cria o pa lucha”, tiene un año y ya la han hecho criar una vez  y es sorda por eso se desacian de ella. Es una perra muy buena pero un poco especial por el hecho de ser sorda. Necesita un buen hogar y una familia que la quiera para siempre. Se necesita el permiso para tener perros PPP. Ayudanos a darle un buen futuro !!!

Para más información info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….