HILTY

Fitxa de Hilty

  • Sexe:  femella
  • Raça: mestíssa
  • Naixement: 07/2005
  • Edat:  9 anys
  • Tamany: gran

El seu adoptant ideal necessita

  • Ideal si pogués conviure amb altres gossos, segurs i molt sociables amb la gent, dels que guiar-se
  • Ideal una casa amb espai/terreny, i millor si está una miqueta aillada
  • molta paciéncia i comprensió per ajudar-la a confiar de nou en la  gent
  • temps per dedicar-li per fomentar la relació amb ella

La Hilty juntament amb el seu pare vigilaven una empresa, però malauradament l’empresa va tancar i ella va venir amb nosaltes al refugi. És una gossa molt malament socialitzada , té molta por i no li agrada molt la gent que no coneix. Desde que va arribar, i gràcies a la plena confiança que va agafar amb el nostre encantador Chakra, va abançar moltíssim. Va començar a sortir de passeig, es deixa pentinar i acariciar i ja ho gaudeix… però encara li costa la realció amb la gent nova. Ideal amb altres gossos, no te problemes amb ningún! La Hilti no ha pogut experimentar mai aixó de tenir una familia, de ser estimada i cuidada de valent. Es mereix aquesta oportunitat, es molt bona gossa, però no van saber ensenyar-li a demostrar-ho, vols ajudar-la tú?¿ Es activa, juganera, li encanta la pilota, sortir de passeig i que la pentinin!!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….