PETRA

Fitxa de PETRA

  • Sexe: Femella
  • Raça: Mestis
  • Naixement: 01/01/2014
  • Edat: 
  • Tamany: mitjana

La Petra va ser recollida a Martorelles sense identificació, ningú l’ha reclamada. S’ha adaptat bé al refugi, conviu amb els seus companys sense problemes. Encara és joveneta i li agrada jugar amb els altres gossos. És un gossa alegre i divertida, molt bona i carinyosa amb la gent. Però la Petra seria feliç amb una família que la cuidés, la portés a passejar, li donés molt d’amor… Vine a conèixer la Petra! Segur que no podràs marxar sense ella!

Per a més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

————————————————————————-

Petra fue recogida en Martorelles sin identificación, nadie la ha reclamado. Se ha adaptado bien al refugio, convive con sus compañeros sin problemas. Todavía es jovencita y le gusta jugar con los otros perros. Es un perra alegre y divertida, muy buena y cariñosa con la gente. Pero Petra sería feliz con una familia que la cuidara, la llevara a pasear, le diera mucho amor… Ven a conocer a Petra! Seguro que no podrás irte sin ella!

Para más información  contáctanos a info@protectoragranollers.org o 938402777