JAIRO

Fitxa de Jairo

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestis
  • Naixement: 
  • Edat: 
  • Tamany: gran

En Jairo ens arribar de un altre protectora amb el seu company Pepi, allà han estat dos any i no han tingut sort. És un gos preciós, tranquil i molt sociable tant amb altres gossos com amb els voluntaris. Gaudeix molt dels passejos i esta preparat per trobar una familia i dormir calentó aquest hivern. Vine a conèixer-lo, és un gos 10!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Jairo nos llega de otra protectora con su compañero Pepi, allí han estado dos años hi no han tenido suerte. Es un perro preciosos, tranquilo y muy sociable tanto con los otros perros como con los voluntarios. Disfruta mucho de los paseos y esta preparado para encontrar una familia y dormir calentito este invierno. Ven a conocerlo, es un perro 10!!!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777