PEPI (en acollida per adopció)

Fitxa de PEPI

  • Sexe: femella
  • Raça: mestis
  • Naixement: 2012
  • Edat: 3 anys
  • Tamany: gran

La Pepi ens va arribar d’una altra protectora amb el seu company Jairo, allà van estat dos anys i no van tenir sort. És una gossa preciosa, tranquil·la i molt sociable, tant amb altres gossos com amb les persones. Gaudeix molt dels passejos i està més que preparada per a trobar una família i dormir calentona en una llar. Vine a conèixer-la, és una gossa 10!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

————————————————————————

Pepi nos llegó de otra protectora con su compañero Jairo, allí estuvieron dos años y no tuvieron suerte. Es una perra preciosa, tranquila y muy sociable tanto con los otros perros como con las personas. Disfruta mucho de los paseos y esta preparada para encontrar una familia y dormir calentita en un hogar. Ven a conocerla, es un perra 10!!!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777

31 33 34 35 36