CARMEN

Fitxa de CARMEN

  • Sexe: femella
  • Raça:  x american stanford
  • Naixement: 
  • Edat:  1 any
  • Tamany: mitjà

La Carmen va ser trobada a Granollers, sense collar ni identificació. S’ha adaptat bé a la vida del refugi. És una gossa preciosa i molt bona, alegre i vital, li agrada la gent i no té problemes amb altres gossos. Ara la Carmen necessita una familia per tornar a se feliç. Vols ser tú? Vine al refufi a conèixer-la!

Per ser considerada de raça ppp els seus adoptants necessiten aportar la documentació pertinent, segur i lliçència.

Per mes informació info@protectoragranollers.org o 938402777

Carmen fue encontrada en Granollers, sin collar ni identificación. Se ha adaptado bien al refugio. Es una perra preciosa y muy buena, alegre y vital, le gusta la gente y no tiene problemas con otros perros. Ahora Carmen necesita una familia para volver a ser feliz. Quieres ser tú? Ven al refugio a conocerla!

Por ser considerada de raza ppp sus adoptantes necesitan aportar la documentación necesaria, seguro y licencia.

Para más información info@protectoragranollers.org o 938402777