PAULINA

Fitxa de Paulina

  • Sexe: Femella
  • Raça: x siamés
  • Naixement: 
  • Edat: 13 mesos
  • Tamany: gran

Paulina voltaba pels carrers de Granollers quan la van trobat, és joveneta, molt bona i carinyosa, li encanten els mimos i és molt tranquila, ideal per a qualsevol familia. Peró el que no li agraden tanta són els seus companys, ella vol ser la reina de la casa. Vina a conèixer-la!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Paulina vivia por las calles de Granollers cuando la encontraron, es jovencita, muy buena y cariñosa, le encantan los mimos y es muy tranquila ideal para cualquier familia.  Pero lo que no le gusta tanto son sus compañeros, ella quiere ser la reina de la casa.Ven a conocerla!!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777