MENUT

Fitxa de MENUT

  • Sexe: Mascle
  • Raça: x Maltés
  • Naixement: 
  • Edat:
  • Tamany:petit

El Menut és una renúncia del seus propietaris que ja no és podem fer carrec d’ell. Va arribat molt estressat al refugi, demanan mimos i atenció a totes hores. Ara ja esta més calmat i no té problemes amb els seus companys (una mica pel tema cáricies és un acaparador). És molt carinyós, ideal per estar a una casa tranquila i rebre tots els mimos que demana.Li vols donar tú aquesta oportunitat? Vine a conèixer.lo!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Menut es una renuncia de sus propietarios que no se pueden ocupar de él. Llegó muy estresado al refugio, pidiendo mimos y atención continuamente. Ahora ya esta más tranquilo y no tiene problemas con sus compañeros (un poco por lo mimos, es un acaparador). Es muy cariñosos, ideal para estar en una casa tranquila y recibir todos los mimos que pide. Le quieres dar tú esta oprtunidad? Ven a conocer lo!!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777