CRIKI

Fitxa de CRIKI

  • Sexe: Mascle
  • Raça: mestis
  • Naixement: 
  • Edat: 4 anys
  • Tamany:mitjà

El Criki és una renúncia del seus propietaris que ja no és podem fer carrec d’ell. Va arribat molt estressat al refugi, és un gos molt bó que és posa molt nerviós amb els altres i no està bé al refugi. Necessitem trobar-li una casa el més aviat possible. És molt carinyós, ideal per estar a una casa tranquila i rebre tots els mimos que demana.Li vols donar tú aquesta oportunitat? Vine a conèixer.lo!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Criki es una renuncia de sus propietarios que no se pueden ocupar de él. Llegó muy estresado al refugio, es un perro muy bueno que se pone muy nerviosos con los otros y no esta bien en el refugio . Necesitamos encontrar le una casa rápido. Es muy cariñoso, ideal para estar en una casa tranquila y recibir todos los mimos que pide. Le quieres dar tú esta oprtunidad? Ven a conocer lo!!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777