TINTIN

Fitxa de TINTIN

  • Sexe: mascle
  • Raça: Foxterrier
  • Naixement:  01/10/2008
  • Edat: 
  • Tamany: petit

En Tintin vé de Sta. Maria de Palautordera, el vam trobar pels carrers sense identificació i ningú l’ ha reclamat.. S’esta adaptant al refugi i a conviure amb els seu companys, al començament era una mica dominant com acostuman a ser els foxterriers i a més ha vingut amb una otitis important cosa que el feia està de mala lluna.A mida que passen els dies està més tanquil i preparat per tenir una familia, és molt bo amb les persones. Vine a conèixer en Tintin i dona-li la llar que necessita!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Tintin viene de Sta. Maria de Palautordera, lo encontraron por las calles sin identificar i nadie lo ha reclamado. Se esta adaptando al refugio y a convivir con sus compañeros, al principio era un poco dominante como acostumbran a ser los foxterriers y ademas llegó con una otitis importante que le hacia estar de mal humor. Según pasan los dias esta más tranquilo y preparado para tener una familia, es muy bueno con las personas. Ven a conocer a Tintin y dale el hogar que necesita!!

Para más información  contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777