CAROL

Fitxa de CAROL

  • Sexe: Femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 
  • Edat: 
  • Tamany: gran

La Carol voltaba pels carrers de Granollers quan la van trobat, va arribar al centre molt greu i se la va haber d’intervenir d’urgència d’una piometra. Té un  anyet i és molt bona i carinyosa, li encanten els mimos i és molt tranquila, ideal per a qualsevol familia. Vina a conèixer-la!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Carol vivia por las calles de Granollers cuando la encontraron, llegó al centro muy grave y la tuvieron que intervenir de urgéncia de una piometra, tiene un añito y es muy buena y cariñosa, le encantan los mimos y es muy tranquila ideal para cualquier familia. Ven a conocerla!!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777