CLUB

Fitxa de CLUB

  • Sexe: Mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement:
  • Edat: 1 any i mig
  • Tamany: petit

Al Club el vam trobar a la zona de l’autovía a Granollers , sense identificar,  ningú l’ha reclamar. Es un gos desconfiat amb els estranys, una mica porug peró molt tranquil i bo. No té problemes amb els seus companys encara que els hi té una mica de por. Creiem que era d’un caçado i no ha tingut una vida facil. En club necessita una familia que l’estimi i el dediqui una mica de temps. Creiem que pot viure anb qualsevol familia peró mai a conegut una de veritat. Vols ser tú, vine a conèixer-lo al refugi!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Club lo encontraron en la zona de la autovía en Granollers, sin identificar, nadie lo ha reclamado. Es un perro desconfiado con los extraños, un poco miedoso pero muy tranquilo y bueno. No tiene problemas con sus compañeros aunque les tiene un poco de miedo. Creemos que era de  un cazador y no ha tenido una vida facil. Club necesita una familia que lo quiera y le dedique un poco de tiempo. Creemos que puede vicir con qualquier familia pero nunca a conocido una de verdad. Quieres ser tú, ven a conocer lo al refugio!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….